Servicii de personal

Servicii de personal – salarizare

Domeniul resurselor umane începând de la recrutarea personalului și integrarea în companie până la întocmirea documentației lunare pentru fiecare angajat în parte, reprezintă o nevoie constantă a clienților noștri. Și pentru că ne-am propus să devenim partenerii lor de afaceri pe termen lung am răspuns acestei nevoi cu maximă seriozitate și profesionalism, oferind servicii precum:

  • Recrutare de personal în colaborare cu parteneri;
  • Training personal în colaborare cu parteneri;
  • Elaborarea fișelor de post, anexe ale contractelor de muncă; 
  • Întocmirea statelor de salarii și înregistrarea lor la Inspectoratul Teritorial de Muncă; întocmirea și depunerea statelor de plată și stabilirea obligațiilor legate de salarii;
  • Întocmirea și înregistrarea declarațiilor lunare către Finanțe, CASM, CAS, AJOFM, ITM.
  • Elaborarea și depunerea fișelor fiscale.

Suntem alături de afacerea ta

Obiectivul nostru este de a-ți oferi suport în optimizarea afacerii și de a te proteja în raport cu riscurile care pot apărea în domeniul tău de activitate.

Ce spun clienții noștri

Suntem mereu atenți la detalii, punem accent pe calitate, corectitudine și o comunicare cât mai bună și mai eficientă cu clienții noștri. Ne propunem să stabilim cu ei relații pe termen lung bazate pe încredere reciprocă. Iată mai jos ce spun aceștia despre noi.

Adrian Dobre, GM - Klarwin

”Am ales să lucrez cu ERSTE CONT pentru că am găsit aici profesioniști deschiși oricând pentru noi provocări. Mi s-au livrat întotdeauna doar opinii documentate și specifice

Andra Pantea, GM Forward

”EresteCont este o echipă de profesioniști cu care îți este ușor să comunici și mai ales să lucrezi. Pe lângă faptul că dau dovadă de promptitudine în răspunsuri cu privire la orice problemă de contabilitate / audit pe care o ai, cel mai important este că nu vorbesc limba ”contabililor”. Întotdeauna sunt orientați spre găsirea soluțiilor pentru orice situație.