Audit financiar

Audit financiar

Auditul financiar reprezintă o activitate profesională, efectuată de specialiști în domeniu, reglementată atât național, cât și internațional. Pe plan național, o misiune de audit financiar trebuie să fie coordonată, revizuită, iar raportarea efectuată de un membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din România, denumit și partener de audit.

În acest sens oferim servicii de audit pentru societăți românești cu capital autohton și străin, redactarea lucrărilor putând fi efectuată în limba română și engleză.

Din anul 2017 colaborăm și cu o societate care oferă consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile, această colaborare fiind exclusivă pentru serviciile de audit financiar.

Suntem alături de afacerea ta

Obiectivul nostru este de a-ți oferi suport în optimizarea afacerii și de a te proteja în raport cu riscurile care pot apărea în domeniul tău de activitate.

Ce spun clienții noștri

Suntem mereu atenți la detalii, punem accent pe calitate, corectitudine și o comunicare cât mai bună și mai eficientă cu clienții noștri. Ne propunem să stabilim cu ei relații pe termen lung bazate pe încredere reciprocă. Iată mai jos ce spun aceștia despre noi.

Adrian Dobre, GM - Klarwin

”Am ales să lucrez cu ERSTE CONT pentru că am găsit aici profesioniști deschiși oricând pentru noi provocări. Mi s-au livrat întotdeauna doar opinii documentate și specifice

Andra Pantea, GM Forward

”EresteCont este o echipă de profesioniști cu care îți este ușor să comunici și mai ales să lucrezi. Pe lângă faptul că dau dovadă de promptitudine în răspunsuri cu privire la orice problemă de contabilitate / audit pe care o ai, cel mai important este că nu vorbesc limba ”contabililor”. Întotdeauna sunt orientați spre găsirea soluțiilor pentru orice situație.