Despre noi

Despre noi

Atunci când ai o afacere toată energia se îndreaptă către îmbunătățirea produsului sau serviciului pe care îl oferi.

Politica noastra

Dacă te afli pe site-ul nostru cel mai probabil deja știi că este inutil să încerci să te ocupi personal de toate aspectele care țin de business (contabilitate, resurse umane etc.) și că pentru a reuși este important să ai parteneri pe care te poți baza.

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul financiar, lucrăm în prezent cu peste 100 de societăți comerciale din București și Ilfov, din domenii de activitate diverse: comerț en-gross și en-detail, producție, import, export, servicii, health-care, horeca, construcții, investiții imobiliare, cabinete individuale, asociații fără scop lucrativ etc.
Suntem membrii CAFR din anul 2009 și CECCAR din anul 2006.

În peste un deceniu de activitate am progresat odată cu creșterea numărului de clienți, iar calitatea serviciilor oferite s-a oglindit în performanțele înregistrate de clienții noștri.

Suntem o echipă dinamică și eficientă pentru care nevoile tale sunt importante. Ne place să fim provocați în fiecare zi și găsim soluții pentru situații complexe care nu țin doar de domeniul contabilității ci și de cel al resurselor umane sau al managementului financiar. Suntem flexibili și întâmpinăm cu promptitudine și profesionalism toate lucrările care ne sunt încredințate.

Prin diversitatea și complexitatea serviciilor oferite, te ajutăm să iei decizii cât mai bune pentru afacerea ta:

  • Îți reprezentăm interesele în relația cu statul asigurându-ți costuri reduse faţă de situaţia angajării de personal cu grad înalt de calificare, externalizarea serviciilor fiind o tendinţă pe plan mondial care ia amploare şi în România datorită avantajelor pe care le oferă;
  • Contractele încheiate cu noi sunt flexibile, putând beneficia de serviciile noastre complete sau parțiale chiar şi pe perioade limitate de timp sau doar atunci când ai nevoie, fără a te lovi de complicaţiile unui contract individual de muncă, tarifele serviciilor fiind cu mult mai mici decât ale unui departament financiar-contabil propriu;
  • Experiența acumulată în rezolvarea problemelor economice ale fiecărui client este acum la dispoziția ta. Te punem la curent cu noutățile legislative pe probleme specifice și poți primi, la cerere, prin e-mail, fax ori personal orice act apărut în Monitorul Oficial.
  • Echipa noastră îți oferă timpul necesar pentru a te concentra mai mult pe obiectivele firmei prin eliminarea activității financiar contabile, depunerea declarațiilor și raportărilor locale.
  • Te asistăm la întocmirea rapoartelor financiare necesare obținerii de credite, leasing.